Om Odense Marcipan

Odense Marcipan er verdens førende producent af marcipan og marcipanrelaterede produkter. Firmaet er repræsenteret på alle markeder, hvor marcipan anvendes, og ODENSE er det største mærke i de skandinaviske lande. ODENSE produkterne er repræsenteret på bageri, food service og dagligvaremarkedet, og produkterne bliver i stort omfang anvendt i nydelsesmiddelindustrien af mange førende kage -og konfektureproducenter.

Lige siden etableringen i 1909 har Odense Marcipan haft fokus på "marcipan af bedste kvalitet". Løbende er produktpaletten blevet udvidet, og i dag står Odense Marcipan for kvalitet og inspiration til fristende øjeblikke - "Gør det let at gøre det lækkert".

EZ 31 10 22 Odense Marcipan 9448

Bæredygtighed er vigtig for ODENSE GROUP

Vi vil tage vores del af ansvaret og bidrage til at løse de globale og lokale udfordringer med hensyn til bæredygtighed. Det gør vi helt konkret inden for 4 områder:

 

 

 


Læs om vores tiltag inden for CSR og bæredygtighed, "Stop madspild" samt vores Rainforest Alliance-certificering.

Læs mere om CSR og bæredygtighed hos ODENSE
Kvalitet 01

Vores historie og værdier

I 1909 bliver verdens bedste marcipanfabrik til i Dronningensgade i Odense. Dyk ned i hele Odense Marcipans historie siden begyndelsen her: Vores historie.

Mission og vision

Mission
Med unikke produkter, koncepter og applikationer samt engagerede og kompetente medarbejdere tilfører vi kvalitet, kompetence og løsninger inden for kager, desserter og konfekture, og skaber derved værdi for forbrugerne og vore kunder.

Vision
Vi er altid en naturlig del af kager, desserter og konfekture med respekt for kvalitet.

Læs om vores værdier her

Medarbejderhistorier

EZ 31 10 22 Odense Marcipan 9523

Kvalitet og fødevaresikkerhed hele vejen

Som én af verdens største producenter af marcipan sætter vi en ære i at levere sikre produkter af høj og ensartet kvalitet.
Det garanterer vores BRC-certificerede kvalitetsstyring gennem alle væsentlige led:

  • Vi anvender kun godkendte råvarer af høj kvalitet
  • Skånsom og sikker produktionsproces
  • Permanent kvalitetskontrol gennem processen
  • Test i eget laboratorium af råvarer og færdigvarer
  • Test af bl.a. for smag, funktionalitet og farve
Læs mere om vores mandler her
EZ 31 10 22 Odense Marcipan 9418

Kvalitetskrav

Vi stiller de samme strenge krav til kvaliteten på alle vores produktionssteder og arbejder hver eneste dag på høj fødevaresikkerhed gennem hele værdikæden, fra dyrkningen af råvarer og frem til vores produkter lander hjemme hos vores kunder.

Dette er med til at sikre, at du som kunde får produkter af allerhøjeste kvalitet, uanset om det er marcipan, nougat eller chokolade.

Kontrolrapporter

Se kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.